Hemelvaartweekend 2024

Hemelvaartweekend 2019 - Vrijheid

Eind mei heeft het leukste weekend van het jaar weer plaatsgevonden: hemelvaartweekend. In dit weekend zijn wij met 60 jongeren naar Sneek geweest om met elkaar een onvergetelijk weekend te ervaren, en wat een feestje was het!

Lees meer

Hemelvaartweekend 2018 - Under Pressure

Van woensdag 9 tot zondag 13 mei waren 48 jongeren bij elkaar in Sneek. Rondom het thema ‘Under Pressure’ waren er activiteiten, werd er gezongen en gebeden en was er zowel op donderdag als op zondag een kerkdienst. Dit alles werd ondersteund door de twee schipperspredikanten van de PKN, ds. Dirk Meijvogel en ds. Louis Krüger.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2016 - Bestemming onbekend

Was het hier nou naar links? Het was toch de andere kant op? Weet jij waar het nou was? Ik weet het ook niet waar we nu heen moeten? Bestemming onbekend, dat was dit Hemelvaartweekend het thema. Wat ga jij in de toekomst doen en hoe geef je in dit alles God een plekje.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2014 - 'Dankjewel'

Daar ging ik dan. Woensdagavond 28 juni. Een beetje op tijd, want de dominees moeten toch op tijd zijn. En het kennismakingsspel begint op tijd. En daar begon mijn eerste les: tijd is relatief. Niet dat ik de eerste was, maar meer dan een handvol jongeren was er nog niet.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2012 - Welkom!

Het jaarlijkse Hemelvaartweekend. Een zeilweekend voor jongeren, veelal schippersjongeren maar ook anderen zijn welkom, die een lang weekend met elkaar optrekken en waar ontmoeting, bezinning en sport en spel centraal staan!

Lees meer

Hemelvaartweekend 2011 - Back to basics

Het is helaas alweer voorbij, maar het hemelvaartweekend 2011 was een groot succes! Vanaf woensdagmiddag 1 juni liep ons kamphuis langzaam aan vol met enthousiaste jongelingen. Stuk voor stuk helemaal klaar voor een inspirerend weekend.

Lees meer